Kategorier
Uncategorized

Flytning af sofa

En ny sofa er ikke nem at flytte, og selvom der ofte er levering inkluderet når du køber en ny sofa, så kan det også være du skal have en eksisterende sofa flyttet til et nyt sted el. du køber en brugt sofa du skal have fragtet til dit hjem så billigt som muligt.

Når der er tale om en sofa vil man også nødigt have skader på den under flytningen, og især hvis der er tale om en chesterfield sofa, der er lavet i lækre og dyre materialer. Derfor kan det være rart med en form for forsikring, skulle der ske en skade på sofaen under flytning. Her får du nogle gode råd til flytning af sofa.

Få en god pris på flytning af sofa

Det skal helst ikke være for dyrt at flytte et enkelt møbel, slet ikke hvis det er brugt hvor prisen hurtigt kan være noget af det samme som prisen på at får den fragtet fra A til B. Du vil gerne have en god pris, men som sagt også en form for forsikring, derfor har du 2 muligheder:

  1. Find et lokalt flyttefirma
  2. Find en vognmand der køre retur

Den første mulighed er at finde et helt almindeligt flyttefirma der kan stille en flyttebil og en flyttemand til rådighed. Du spare mest ved at indhente tilbud fra flere lokale flyttefirmaer, i stedet for bare at kontakte og bestille hos det første det bedste.

Den anden mulighed er at koble dig på en returtransport hos et flyttefirma el. vognsmandsfirma. Hver dag køre flere tusinde transportfirmaer og flyttefirmaer retur til deres base med tomme biler, lad og vogne. Rigtig mange af dem tilbyder at tage et læs med på vejen til en rigtig billig pris da det for dem blot er ekstra penge oven i hatten.

Der findes en platform til at finde disse tomme vogne og booke sig ind på dem. Det giver selvfølgelig mindre fleksibilitet at gøre det på denne måde, da du er afhængig af at booke på de tidpunkter de køre retur med ledig kapacitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *