Udgivet i Blog

Skal der ske noget nyt i stuen? Her er 10 ting du kan gøre allerede i dag

Af Chesterfield-sofaer.dk

Er du træt af at kigge på den samme kedelige stue hver eneste dag? Er det ikke på høje tid, at der gøres noget ved den? I denne artikel har vi nogle gode ideer til dig!

Man kan hurtigt blive træt af den samme indretning derhjemme. Måske går du og drømmer om en ny sofa? Et par nye gardiner eller gulvtæppe, som kan peppe stuen lidt op. Her er 10 ting, som du kan gøre allerede i dag for at give stuen nyt liv!

1. Ryk rundt på møblerne

Vil du gerne give stuen et makeover, men budgettet siger "glem det", så kan du vælge den billigere løsning. Hent lidt inspiration fra nettet og se, hvordan du give din stue et anderledes udtryk ved at rykke lidt rundt på møblerne. Det kan være sofaen skal hen i et andet hjørne eller tæppet skal lægges på et andet led.

Du kan også gøre en kæmpe forskel ved bare at rykke lidt rundt på dine nips-sager. Stil lysestagerne hen i vindueskarmen, flyt rundt på vægpynten og vær lidt kreativ de småsager, som du har derhjemme. Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel det kan gøre. 

2. Køb nogle nye lamper

Vi elsker lamper her i Danmark, og derfor findes der masser af forskellige og flotte designer lamper, som kan give din stue lidt nyt liv. Har du tænkt over, hvor længe du har haft den samme standerlampe stående i stuen? Er det ikke på tide med en ny en? Lamper gør en stor forskel i vores hjem og det samme gør belysningen. Find dig et par nye lamper og skift pærerne ud, så du får en rigtig hyggebelysning inde i stuen. 

3. Køb en ny Chesterfield sofa

Du får ingen bedre sofa end en chesterfield sofa. Denne unikke og tidsløse sofa kan give din kedelige stue et nyt og moderne look. Sofaen kommer oprindelig fra England, men er i dag super populær her i Danmark. Den mest populære chesterfield sofa kommer i kraftigt læder i mørke nuancer, men i dag findes den i alle tænkelige farver. Det er den perfekte addition til dit nye stuerum, og så passer den storartet til den nynordiske stil.

4. Køb nogle nye planter

Planter bringer rigtig meget liv og lys ind i et hjem. En stue fyldt med grønne planter ser fantastisk indbydende ud. Man kan nærmest ikke få for mange planter, medmindre man er dårlig til at passe på dem. Giv stuen en makeover med et par små planter på hylderne og store stuegulvs planter i hjørnerne. Der findes en masse nemme planter i butikkerne, som for eksempel fredsliljen, kaktusser eller aloe vera. Så selvom du ikke har grønne fingre, så skal du nok kunne give dine planter et langt liv.

5. Køb nye puder eller nye pudebetræk 

En stue er ikke komplet uden nogle sofapuder. Hvis du er træt af at kigge på de samme puder derhjemme, så invester i et par nye eller skift betrækket på dem, du har. Puder er i sig selv ikke en dyr investering, men de kan gøre meget for udtrykket i et rum.

Hvis din stue er meget mørk og har mange brune farver, så prøv at skift puderne ud med nogle lyse pastelfarver, der kan bringe lidt kontrast ind i dit hjem. Lyse farver åbner et rum op og får det til at se større ud, hvorimod mørke farver gør rummet mindre.

6. Mal væggene

Skal der ske noget nyt i stuen? Hvorfor ikke starte med at give væggene en kærlig hånd? En ny klat maling på væggen kan få dit stuerum til at se fuldkommen nyt ud. Det kræver selvfølgelig at du gider trække i malertøjet og klare det omfattende stykke arbejde, men du vil blive glad for det flotte resultat i sidste ende.

Måske lægger du ikke mærke til det, men vægge bliver hurtigt beskidte, og det kan få dem til at se næsten helt grålige ud. Efter en ny klat maling vil rummet se meget mere friskt og åbent ud, end det gjorde før. 

7. Få slebet dit trægulv

Hvis du har trægulve derhjemme, så kan det virkelig shine stuen op at få dem slebet. Det kræver ikke mere end at få taget et par millimeter af overfladen, så ser træet ud som nyt igen. En ordentlig afslibning kræver det rigtige udstyr, derfor er det bedst at få en professionel til at slibe gulvet for dig, så du ved, at det bliver gjort ordentlig.

Find det du mangler på chesterfield-sofaer.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 29 produkter fra mere end 4 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 41 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-22 09:18:15.

29
Produkter
4
Forhandlere
41
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.